75 adviseurs denken een dag met je mee

75 adviseurs denken een dag met je mee

20 juni 2017

Met gepersonaliseerd onderwijs willen we recht doen aan individuele talenten van kinderen. Hoe realiseren we die ambities? Waar wringt de schoen?

Op donderdag 31 augustus 2017 gaan 75 adviseurs van BCO Onderwijsadvies en Innofun, samen met leerkrachten, professionals uit de dagelijkse praktijk, aan de slag met jouw vraag over gepersonaliseerd én/of passend onderwijs. Tijdens deze co-creatiedag zoeken we naar antwoorden én maken we ondersteunende ‘tools’ die helpend zijn bij vragen als:

  • Hoe volg ik al die leerlingen als ze met verschillende inhouden bezig zijn?
  • Hoe breng ik elke leerling in de zone van naaste ontwikkeling?
  • Hoe laat ik ook leerlingen die extra zorg nodig hebben sprankelen?

Denk bij ‘tools’ aan instructies voor werkvormen, checklists, verwijzingen naar goede bronnen en digitale oplossingen, praktische tips enzovoort. Aan het eind van de dag delen we de opbrengsten op onze website.

Doe mee!

Je kunt meedoen aan deze dag. Ben je als leerkracht of andere onderwijsprofessional bezig met het invullen van gepersonaliseerd onderwijs, dan nodigen we je graag uit voor het ochtendprogramma. Om je deelname mogelijk te maken, willen we de eventuele vervangingskosten gedeeltelijk vergoeden. We nodigen je graag ook uit voor de lunch. Meld je aan met een e-mail aan ernomijland@innofun.nl. We nemen dan contact met je op. De dag vindt plaats in ons gebouw aan de Wylrehofweg 11 in Venlo.

Samen maken we een succes van meer gepersonaliseerd en passend onderwijs. Doe je mee?